N-ai plecat în Rai căci tu ești Raiul

Mereu m-am întrebat cum o să fie…când va fi. Mă treceau toate durerile numai la gândul că ghemotocul gri-negru care ești, cu ochii de năsturaș de palton, ne vei părăsi.

Și azi, când s-a întâmplat, am aflat ce e durerea de suflet, cea pe care n-o poți explica, în mod normal. Se împletește cu teama de a nu putea rezista în timp de-atâta dor.
Mă consolez că în cei 17 ani n-a fost zi să nu-ți spun cât te iubesc și că ești specială și de câteva ori, bot în bot stând, ți-am recitat din Minulescu și Magda Isanos.
Lăicuța mea, îngeraș canin cu aripi moi de plăpumioară, azi sunt numai lacrimi și știu că-n locul tău, nu va sta nimeni.

  •  
  •  
  •  

Author: irina

4 thoughts on “N-ai plecat în Rai căci tu ești Raiul

  1. imi pare nespus de rau,Irinuca…stiu ce simti ,ca am pierdut si noi boxerita noastra ,Bella acum cativa ani …si un an de zile am plans si ne gandeam mereu la ea….si acum ne lipseste,dar am salvat o pisicuta persiana, ca sa avem totusi un sufletel pe care sa il alintam si sa ne ne caute prin casa <3 !

  2. Offf , frumusica a plecat. Durere mare lasa in urma un suflet curat ca al unui animalut care te iubeste neconditionat. Si cand ma gandesc ca eu am 4 catelusi si o pisica …. Drum lin printre stele Laica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *