Sechelariu- bunic la gura sobei

Cu agresivitatea politicianului care cunoaște manipulare cât paișpe profesori universitari la un loc, Sergiu- constructorul nepereche, a luat Bacăul la pas.
Ascultă neajunsurile băbuțelor, ale fecioarelor neprihănite, ale musculoșilor de prin cartiere…îi ascultă, îi aprobă, îi compătimește de parcă le-ar fi ruda bună de la București, Mesia administrației venit să pună pe picioare ce n-a pus frate-su și celelalte jigodii care au pus mâna pe primărie și banii ei.
În fapt, musiu constructor e cel care a jumulit Bacăul cât a putut și-a campat la Bucale, loc unde tătuca Năstase-inșpe case, l-a ținut sub aripa-i protectoare.
Cu un vocabular de șantier în câmp, împărțind pliante cu texte agramate (Titlu: Obiective viitoare realizabile. Ferească..!), cu un ton de parcă huiduie echipa adversă, Seche caută să convingă cu orice preț. Unde e mai călduț decât la primăria Bacăului, dacă tot ți-ai trecut în CV-ul virtual la profesie, ”politician”?! Cunoștințe, pretenași, băețași…lume care să-l susțină, se găsește. De idioți e plină lumea. Asta e deja certitudine. De oameni care vor să le dispară ăstora fețele de pe panourile electorale și numele de pe buletinele de vot, ducem lipsă.
Publicul care îl aclamă și din „gospodar” nu-l slăbește, nu poate pricepe că Bacăul are nevoie de proiecte, de schimbări reale și nu de măturat corect prispa și odaia.
Dar, firește, suntem ceea ce votăm și dacă Seche va obține procente mulțumitoare cât să intre în CL, atunci îl merităm, așa cum unii l-au ridicat pe frate-su la gradul de plăieș de diamant, vărsând și azi lacrimi amare că n-are cine le mai da pomeni pe care le plătim, cu toții, și astăzi. El a plecat, așa cum știți, la Domnul, cu mâinile la vedere, să vadă boborul că n-a luat cu el nimic.
Mor!! :))

  •  
  •  
  •  

Author: irina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *