Să le spună cineva celor de la PNȚ că urmează alegerile locale


Diversitatea partidelor politice e dezirabilă și cu cât s-au înmulțit, cu atât se acordă mai multe șanse democrației.
Dacă Partidul Național Liberal, prezent pe scena politicii românești se discreditează ca partid politic din ce în ce mai mult, prin acceptarea unor figuri de tristă prezență provenite din găștile PSD, ALDE, peste Partidul Național Țărănesc, s-a așezat praful. L-a mai ținut viu prin scandaluri, Aurelian Pavelescu-omul care a adus o uriașă batjocură la adresa PNȚ și seniorului Corneliu Coposu.
Cei care au înțeles contribuția martirilor Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Alexandru Vaida-Voevod, Virgil Madgearu, etc. la istoria României, vor privi cu respect către acest partid de covârșitoare însemnătate. Cei care îl văd doar ca pe-un ”alt partid”, agățându-se de numele și statutul lui, de dragul de a se numi ”politicieni”, nu fac decât să se umple de ignoranță și penibil.

Medicul chirurg Constantin Negru, candidat al PNȚCD Bacău, la poziția 6 pe buletinul de vot, ne plasează în cutiile poștale un pliant, cu titlul STOP!, în care solicită la fiecare dintre cele 15 puncte, interzicerea unor treburi cum ar fi: mafia, COVID, multinaționalele, emigrării, distrugerii armatei, etc…dar mai are și durerea nerecuperării Timocului și Cahulului….
Nimic din intențiile pe care le are vis a vis de bunăstarea sau emanciparea Bacăului. Pliantul pare a fi emis de către cei care trăiesc cu frica ”ocultei mondiale”, a familiei Rotschild și a razelor gama emise de sateliții 5G.
Cadrele medicale n-ar trebui să ducă lipsă de…..MEDICAMENTEEEE :)))

  •  
  •  
  •  

Author: irina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *