PSD…ALDE…PNL…ciolan să fie!

Cea mai a dracu`nație de om e aia care-și are originile-n germenii râiei! Se prinde de orice, merge cu oricine și spune ce vrei s-auzi, numai să se vadă moț în frunte, să aibă el ce conduce, să se simtă el un pui de Dumnezeu acolo! Dacă nu i se dă funcție de conducere, simte că trăiește-n van, sărăntocul obișnuit repede cu statutul de șefuleț.

Venit din fundul unui cătun de negăsit pe harta fizică a județului, scos la asfalt de către cel mai trandafiriu și odios dintre partide, pus tot de ei într-un birouaș de a cărei utilitate nu s-a prins nimeni până azi, junghiul a tot mâncat salarii care bat suta de milioane, fără ca măcar să știe a-și scrie numele iar de cultură nu mai vorbim că el o asociază cu barabulele de pe arac.

Zici ”Cultură”, zici ”producție la hectar”…cam așa ie duomnu ăsta care după ce-a văzut că se clatină pământul sub picioarele șubrede ale PSD-ului, ghici unde-a ars-o agariciul?! 🙂 Zbang! La cel mai istoric dintre partide: PNL- care se pare că i-a oferit cinstea de a le face campanie prin județ.
Așadar, râia, cu vesta galben-albastră între umeri, colindă prin primării, se recomandă derector dă hinstituție ca și cum ar fi acolo pe propriile forțe și nu așezat de un partid căruia acum îi arată dosul, așa cum face orice pocitanie perversă.

Toate acestea se întâmplă în timp ce dreapta politică, pentru prima dată frumos coalizată cu celelalte tinere partide de dreapta, ne spune că va combate hoția, parvenitismul și nu va permite incompetenți în posturi cheie.
Aham! Așa să fie! Numai că partidul (cât de dreapta o fi el) n-are niciun interes să-și monteze un filtru al stopării imbecilității, o dată ce aceștia aleargă-n campanie ca ogarii hătuiți, știind că mai târziu, vine și recompensa.
Ce-i și PNL-ul dacă nu tot un PSD dar mai albastru cu galben și cu săgeată-n
locul trandafirilor?!

Va urma…că n-ai cum…

  •  
  •  
  •  

Author: irina

1 thought on “PSD…ALDE…PNL…ciolan să fie!

  1. în ultimii 4 ani Bacăul a rămas fără apă de cel puţin 2 ori pe an,iar de infrastructură nici nu poate fi vorba. Eu locuiesc în bistriţa-lac și în 2 luni s-a tuns iarba cât în 4 ani. Dacă la alegerile din ’27 va câștiga Necula sau ciumatul PSD+anexa e clar că șoseaua spre Onești sau aeroportul vor fi cam aglomerate în viitorul apropiat 😏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *